Om vintern

 

Det sägs att vintern är den värsta/bästa sedan -87. Vet ni hur gammal jag var -87? Fem år. Vet ni hur mycket jag kommer ihåg från vintern -87? Ingenting. Att då just denna vintern är en kanonvinter stör lite ihjäl mig. Jag älskar vinter och vinteraktiviteter, men när man har en pyttebebis som ska med överallt går det liksom inte att göra sådant man vill. Jag vill åka pulka och längdskidor. Har längtat efter att få åka längdskidor ordentligt sedan vintern -87 ungefär men alla vintrar hittills har varit kassa. Fram till nu då. Alltså, idag var vi ute i kanske tre kvart sammanlagt. Efter en halvtimme var Sets kinder blåa av kylan, på riktigt, och jag trodde att han skulle få värsta köldskadan så vi fick gå in igen. Fatta att jag kommer få vänta till 2033 innan jag får göra vinteraktiviteter! Vet ni hur gammal jag kommer att vara 2033? 51 år! ÅÅÅH.

 

Ja ok, jag antar att Set i sig väger upp förlusten en smula.. Men ändå: STÖRIGT.


Kommentarer:
Postat av: mirijam

Eeeeh, ursäkta en novis, men kan inte Erik och Set bygga med klossar och krypträna medans mamma är ute i spåret? Eller nån annan om ni vill göra't ihop?



Nu hade han ju fått digerdöden om han kommit hit, annars har Alfie en låda full med leksaker som kanske kunde hållit honom på gott humör ett tag :)

Postat av: erika

haha jo såklart. vi har inte kommit så långt ännu, plus att alla vinteraktiviteter i detta hushåll görs ihopa. Jag äger inga skidor så det hade blivit att åka långt iväg och hyra, och det är ju tradigt att göra själv.



Men barnpassning av andra - va är det??? :)

2010-01-31 @ 11:27:46
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits