Set 8 mån


Vad Set gillar: leka tittut, pussas (tex på sig själv i spegeln), läsa saga.

Idag fyller Set åtta månader, hurra hurra hurra. För att fira lite extra vaknade han kl 05.15 och vägrade somna om. Tack för den, sa jag, då det var min tur att gå upp med honom. Innerst inne svor jag men utåt var jag en snäll och öm moder som killade, kramade och sjöng. Klockan elva gick vi till BVC för att väga och mäta. Han är 68 cm lång och väger 7480 g. Hans viktkurva har börjat plana ut. Attans. Sköterskan tyckte dock inte det var någon stor fara, han rör sig så mycket nu så det är inte konstigt att han inte ökar. Tycker de har sagt det i hela hans liv. Vi gick iallafall hem och matade honom med massor av mat som han inte ville äta. Nu är klockan elva och ungen har redan ätit nattvälling två gånger. Det blir bara värre och värre. Han vaknar och vägrar somna om pga hunger, men på dagen vill han inte äta någonting. Jag börjar bli galen eftersom det är jag som får agera mänsklig napp i timmar om nätterna. Ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärt om!

Kommentarer:
Postat av: Sofia

Ni verka ha hamnat i en ond cirkel där, klart han inte äter mat om han slukar välling/tutte på nätterna, Ingen mat på natten o därmed basta. Åk bort om du måste. klappa, trösta men ingen mat, låt Erik göra detta! (lätter iom inga tuttar...). Set lär sig på tre nätter! lovar!

2010-03-18 @ 11:23:27
Postat av: kari

Ja, fast det känns fel i magen och hjärtat så kanske Sofias råd ändå är rätt??? Tur att jag slipper göra det i alla fall!

Fick ni göra något boel-test då? Eller är de bara gammeldags och efter här i Simrishamn?

2010-03-18 @ 19:06:04
Postat av: erika

jo vi tänkte det i morse, när han vaknade och skulle ha välling kl 4 inatt, att nu kör vi! Inatt! Men så kom kvällen och jag hade inte hjärta.. Får se, det kan ju vara 9månaderskris också som gör det.



Jo det var BOEL-test också, fast det var ju bara lite pling och lite tittande så jag tyckte det var lite meningslöst att skriva om det.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits