WIN

 

Där var vi ute och körde bil i oljehamnen i grodan ro när telefonen ringde. Jag uppfattade ungefär "ja, jo, javisst, jamantackar, ohja, tackdåtackdå" och insåg att NU JÄVLAR VÄNDER DET. Erik har levt på besparingar i ett och ett halvt år. Vi har haft 8000 stadigt in och ca 10 000 stadigt ut (och då räknar vi inte mat) under denna tid. Oktober var månaden då de allra sista slantarna skulle gå, sen hade det blivit att gå till socialen. OCH DÅ! Han fick jobbet!! Han är numera slav i den svenska krigsindustrin och vi är förbannat lyckliga! Vi kan till exempel köpa juice, en lyx vi inte unnat oss på jeeeevligt länge. Alltså när man levt på nollpunkten så länge som vi kan man inte riktigt föreställa sig hur det kan vara att liksom kunna slinka inom HM och köpa en tröja. Att kunna köpa goda ostar och korvar. Att kunna åka tåg utan klump i magen. Det är en lyckans dag idag.

 

Nöden har varit, här kommer lusten.

 

Efter det glada beskedet styrde vi kosan mot Svågertorp. Första köpet var en klösbräda till katterna. Det behövde de. Sen fikade vi en tiokronorsfika på Ikea, där vi även köpte ett nytt diskställ. Det gäller att slå på stora trumman tänkte vi. Sen kom vi hem och Erik knäckte en skumpa. Synd för mig att jag inte kan dricka den, synd för Erik att han måste dra i sig hela. Hoppas det inte slutar som på min studentkväll, boy den där champagnen jag fick av mamma slank ner och upp igen så att säga.

 

Nä fy fanken. Veckan började RIKTIGT bra. För det är ju så; Allting ordnar sig till slut.


Kommentarer:
Postat av: Erik

Meh! Va e de för jevvla bild?

Erika: -Ner på knä! De e för dåligt ljus här.Men men .. Knäckemackor, bregott, en trave disk och äkta Champagne! Oouuu... Övre medelklass!Och just de. Allting ordnar sig alltid tillslut. En utmärkt livsfilosofi... Eller kanske, Erik får alltid som han vill tillslut. Vad vet jag...

2010-10-04 @ 23:41:10
Postat av: Hemliga Malin

Oooh, härligt. Grattis till jobbet och mer pengar!

Postat av: svärmor

till erik: hälsa Clary att hon har en son i världsklass o att hon gett mig den äran att få en sån till svärson

njut nu av dagen fram tills att det hårda förvärvsarbetet börjar!

2010-10-05 @ 09:41:01
Postat av: Malin (Eriks syrra)

Inga människor förtjänar det bättre än ni. Ni är fantastiska som stretat på som ni gjort. Hoppas nu bara att jobbet är kul också. Men man kan väl inte få allt...Champagne och knäcke-numera en klassisk kombo!

2010-10-05 @ 20:57:52
Postat av: Jennie

grattis!! känslan när det vänder..är fantastisk. tusen gånger grattis!

2010-10-06 @ 21:34:06
URL: http://salmiakatfolket.blogspot.com
Postat av: Maria

Du det ordnar sig :-) Grattis!

http://www.youtube.com/watch?v=pimXz5QCr1E&feature=related

2010-10-07 @ 16:47:08
Postat av: Daniel

Grattis! (Till både jobb och barn)

2010-10-09 @ 20:47:56
Postat av: Erika

YES!!!!! GRATTIS!!!!!!!!

2010-10-18 @ 01:21:56

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits