Fredagsmys



En dag när vi var och handlade började Set tjabba så jag tog honom och gick ut utanför kassorna. Där fanns mekaniska bilar och Set blev förtjust. Ville absolut åka. Han var bara lite för liten så han fick sitta på golvet. Han tyckte det var skitkul. Nästa gång kanske jag till och med stoppar i en peng så den rör på sig också.

Set har drabbats av tredagarsfebern. Då har man feber i tre dagar och sen blir man prickig. Och prickig är just vad han är nu. Jösses. Febern är iallafall borta. Och nu är han tydligen immun mot det i resten av livet. Det var ju bra. Mindre bra är att nätterna fortfarande är katastrof, trots att jag har slutat amma. Gudars, han vaknar minst var tjugonde minut och gallskriker. Sjukt frustrerande, det händer alltid just när jag ska vända på mig och äntligen få somna. Sen går det över på nån minut, jag tröstar och han somnar men sover lätt och nätt. Och så tror jag att NU, NU sover han, och så ska jag vända på mig och somna och så bara WÄÄÄ. Fatta att jag lider av sömnbrist. Idag när jag skulle sova ikapp tog den lilla marodören och slet sönder mina glasögon. Nu blir jag så illa tvungen att ha mina gamla bågar, som jag inte alls passar i (längre). Buhö. Livet alltså, inte så lätt alla dagar.

Annars har vi haft en trevlig dag i hösten, vi satt i Rörsjöparken tillsammans med ca 50 lodisar. Jag undrar varför alla ska hänga just där jämt? Sen gick vi i kyrkogården och sen fick Set leka i en sandlåda med en brandbil som låg där. Det tyckte han om. Nu på kvällen har vi sett Sommaren med Göran. Snäppet bättre än Hälsoresan men nä, inte nåt att hänga i julaträet. Däremot såg jag Micmacs igår och den var faktiskt över förväntan. Så har jag också en fäbless för hans filmer, speciellt De förlorade barnens stad och Delikatessen. Det var allt. Ajödå.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits