Badhus och mvc

Man vet att man redan har ett barn när man ställer in veckans magkontroll på MVC och motiverar det med: "äsch, jag känner väl att den mår bra". För övrigt är det väl ny vecka nu. Vad blir det? 33 eller 34 nånting. Orka hålla koll. Meddelande till bebisen: Alltså, om du i framtiden läser detta och jämför med hur jag skrev inför Sets födelse och tycker att det är orättvist så vill jag bara säga det att jag älskar dig exakt lika mycket, men liksom - been there, done that.. Ok slut på meddelandet. Jag skriver detta på lillpaddan, det är därför det inte blir några radbrytningar och sånt. Störigt. Imorgon åker iaf jag och Set till Bea, John och Hasse. Sen drar vi till Edenryd över helgen så bli inte ledsna om jag inte uppdaterar. Dagens dagens är att jag klippte Set så att han numer ser ut som ett ryskt barnhemsbarn och sen åkte vi till Oxie och badade i ett alldeles tomt badhus. Det var gött. Det känns lite som att jag går i trean och ska skriva en berättelse när jag aldrig gör nytt stycke. Det är som sagt paddans fel, tro inget annat! Ajödå.

Kommentarer:
Postat av: Anna

Oxie! Hur var simhallen då? Värt att gå dit?



Själv bara jobbar man, så man inte ju inte alls utforska "sitt" nya samhälle. Men till sommaren...:)

2011-02-11 @ 14:59:29
Postat av: Erika H

Been there done that! Ja, det är klart att det kan bli så efter att man fixat första graviditeten. Själv tycker jag såklart att det är det mest spännande som finns att få gå till doktorn och kolla att pyret fortfarande simmar runt!

2011-02-11 @ 15:14:43
Postat av: mirijam

Haha, stackars nya bäbisen!



Men du, jag kan inte lägga dig i min blogglista för den säger att du inte har någon feed, och då hamnar du längst ner utan rubrik på senaste inlägget osv. Eller, alltså, du har ju legat längst ner i flera månader, men det är först nu jag undrar om du vet varför.

Postat av: Erika

Mirijam: Huh?! Hur gör man det då?



Anna: oxie badhus är fantastiskt! Vi har varit där flera gånger nu och älskar det varje gång! Gå dit!



Erika: jag tycker egentligen att det är ganska spännande men eftersom det oftast bara tar en tio min eller så kändes det mer värt att åka iväg.. Men hur är det i USA, gör man UL hela tiden som på film eller är det bara hittepå?

2011-02-14 @ 13:43:42
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits