29+1

Vecka trettio är här, tamtaratam! Och Jazze och Bea är här! Idag var en mycket märklig dag, allting tog OERHÖRT lång tid. Jag, Bea och kidsen skulle till Oxie och bada i badhuset och packade in oss i bilen vid halv elva-tiden på förmiddagen. Att åka till Oxie tar ca 5 min från Malmö men fy satan vilken tid det tog för oss att hitta badhusjävelen. Vi irrade runt med bilen i detta pöttesamhälle i över en timme, och då finns det inte SÅ många vägar att köra på. Det bara fanns inget badhus!

 

Men ja, till slut kom vi faktiskt fram. Det var en före oss i kassan och hon stod där i säkert en kvart innan vi fick betala, men sen gick det fint en stund. Detta lilla badhus simmar rakt in på en förstaplats bland favoritbadhus, sjukt trevligt och trivsamt. Lugn miljö och mycket bra barndel med varmt i vattnet. Nå, iallafall om man är där mitt på dagen en vardag. Dagens tips alltså!

 

När vi skulle gå upp hände dock något smått bisarrt. Där stod vi, nakna och dana i duscharna, och så kom en ur personalen in och sa att "ja ursäkta men nu kommer det snart manlig personal in här, ska vi säga 5 min?". Vi bara: oooooooooooooooookeeeej. Panikduschade färdigt och smet ut i omklädningsrummet, blöta och dana och  liksom Phew. Då bara stegar typ 10 män in med en stege - i ett pyttelitet skötbordsomklädningsrum alltså - och ska kolla ventilationen! Vi bara: OOOOOOKEEEEJ. Nakna endast iförda handdukar stod vi där och gapade, i säkert tio minuter! HELT SJUKT.

 

Nå. Sen drog vi till Ikea där jag investerade i en säng till Set! Fin som attan. Han sover i den just nu. Varar säkert i en timme till innan han vaknar och bara vill komma till vår säng istället. Nu ska vi försöka få honom att sova utan välling också så är saken BÖFF.

 


Kommentarer:
Postat av: Erika H

Superfin säng! Och jisses vad han växer snabbt. Men det är ju bra så att spjälsängen kan övertas av nästa lilla glin!

2011-01-13 @ 02:31:15
Postat av: kari

Det är nog tur att han växer snabbt, för madrassen ser rätt rejäl ut.

2011-01-13 @ 08:21:48
Postat av: Jennie

oh fåglar i bakgrunden dööör så fint. ebbes sängsovande har börjat bra - utöver det faktum att han kissat på sig två nätter på raken, varav den ena natten resulterade i att en stackars höggravid moder fick sova på den hårda lilla soffan ivardagsrummet. skit.

Postat av: Martina

Badhusstoryn = dagens humor

2011-01-13 @ 10:34:55
URL: http://www.martina-therese.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits