28+1

Så, fortfarande funkar allt lite halvsvajigt. Igår fungerade ingenting alls och jag satt hela kvällen med Mahjong. Idag funkade det lite bättre men det går i vågor. Bilder får bli från ippon nu ett tag framöver. Dagens bild: katterna. De får vara med så sällan så det kan gott vara deras tur nu.

 

Set sover ganska dåligt om kvällarna och när han vaknar har han börjat gå upp och ut till oss. Mycket dåligt, det gör bara att han blir pigg och har ännu svårare att somna om. Nån som har tips på vad vi ska göra? Binda fast? Låsa dörr?

 

Och så är det alltså redan v 29?? Går det inte lite väl snabbt det här med graviditeten? Tycker det var nyss typ v 12. Nu är magen ganska stor. Lillungen rör fortfarande på sig mycket och ofta, det är härligt att känna på den genom skinnet. Det har blivit lite jobbigt att gå snabbt och långt, samt att resa mig ur liggande läge. Bada badkar är härligt medans jag gör det, mindre härligt när det är slut och jag måste ställa mig upp. Lillbebisen får överlag ta emot ganska många knuffar och nyp av det äldre syskonet, men det är väl bara att vänja sig tänker jag.


I övrigt går jag och funderar på om jag får ge mig en alldeles för dyr kaffekopp i typ julgransplundringspresent eller om jag måste önska mig den i födelsedagspresent först? Tål att tänkas på..

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits