Frisk!

Sjukdomen är över och borta, tack och lov. Det finns ingenting värre än att må illa alltså, stackars alla gravida som mår kräkilla i tre månader. Huga. Firade friskheten med att gå ut och gräva i sandlådan. Utan vagn. Set gick själv med spannen i handen. Ultragull på det. Själv var jag yr och kallsvettig av ansträngningen. Det fanns inte så mycket energi i denna korta men tjöcka kropp efter en dag av svält. På kvällen stickade jag klart ett par sockor åt Set. Det tråkiga är att han absolut inte kan ha dem på sig. Eller jo det kan han, men han kan inte gå i dem. De är så hala att han hamnar i spagat på ett litet kick. Men de blev rätt snygga iallafall.

 

Kvällens outfit bestod för övrigt av nakenhet endast iförd vinterkänga och vintervante. Barn alltså, hur kan folk inte vilja ha dem? (well efter en dag av bit och slag och bus och jävelskap förstod jag det ganska väl men tog ändå på mig skulden då han väl var grymt uttråkad efter två stillsamma dagar i sjukstugan..) Imorgon får vi göra något ordentligt uttröttande så han får använda sin energi till något bättre. Så det så. Nu: nytt stickprojekt.


Kommentarer:
Postat av: Erika H

Du menar inte att du tillhör en av de som slapp gravid-illamåendet? Du ska skatta dig lycklig till tusen!!!! Det var det värsta jag varit med om (ja, jag har ju inte fött barn ännu)... illamående. konstant. morgon-kväll. du vill bara försvinna. WHOAAA!!!!

2011-01-26 @ 06:34:43

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits