brädan

Jag köpte en ståbräda på myrorna i våras som inte passade till vagnen. Sen fick Set en annan ståbräda av Kari när han fyllde år, men den passade inte heller. Då bytte vi så att vi fick den Khenny hade och de fick den vi fick av dem. Hänger ni med? Och den vi bytte till oss PASSADE!! Tjoho tjoho här rullar en ko. Eller iallafall en pöjk.

 

Om någon undrar var 90-talets popstjärnor blivit av kan jag förresten meddela att de hänger på Malmös lekplatser med sina barn. Idag skådade vi inte mindre än tre stycken. Först Joachim Leksell från Dipper, sen Jens Jansson från Brainpool och sist samt minst Thomas Öberg från bob hund. There you have it. Det är rätt gött, om vi ska snacka sånt, att typ alla span från KB-tiden hänger nuförtin i Folkets park med sina barn så man kan liksom bara fortsätta spana. Ok att de har fått barn och sånt, men det har ju å andra sidan en annan med.

 

Imorgon drar vi ut på landet igen till våra käraste katter. Vi ska på 80-årskalas. Häpp!


Kommentarer:
Postat av: Bea

Men hjälp, har Set vuxit med flera år på bara några dagar? Han ser ju ut som värsta storbarnet, och inte alls som min lille Setson! Hoppas vi ses i helgen igen! Plus: härligt att ståplattan äntligen funkade!

Postat av: sus

tjoho, tjoho..!!

2011-07-29 @ 23:52:18
Postat av: erika

Det är nog bara perspektivet samt hans festliga fotopose som han har börjat med. Tröjan han bär är i storlek 6-9 mån, så nåt värst stor är han då icke! :D

2011-07-30 @ 00:25:44
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: kari och henny

Vad bra! På barns vis gnäller H just nu över att hon vill ha SIN ståbräda... Men det ordnar sig nock det där.

2011-07-30 @ 18:29:11

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits