om råttan som dansar på bordet

 

När halva familjen är bortrest sover vi halva dagarna. Sen går vi ut, kanske en kvällspromme med Martina, Marika, Eva the dog samt en överexalterad James som vallar och vallar och vallar mig och Bellan. Han gillar inga barn i livet utom mina, de älskar han. Mycket trevlig hund det där.

 

 

Men framförallt går vi långt ner i stan (händer aldrig annars) och in på Norrgavel och handlar en drömkopp till mig. Ja, jag har nån slags fetish vad gäller kaffekoppar. Denna har jag längtat efter sedan i julas. Fick den inte i julklapp och inte i födelsedagspresent och inte i föda-barn-present heller så då fick jag helt enkelt gå dit och köpa den till mig själv. Fin va?! Jag älskar allt med den. Formen, färgen, tjockleken, storleken. Den är perfekt ta mig fan. Kom även på att jag förtjänar den efter allt slit med trasig hiss. Och så kom vi hem efter kvällsprommen och guess what. Japp. Trasig igen. Det störiga är att den har funkat hela veckan och JUST på fredagskvällen går den sönder. De kommer alltså inte och lagar den på helgen för det kostar för mycket enl hyresvärden. Det var bara att lasta in vagnen i bilen och gå upp med ungen och tillbehör. Så, nu ska jag inte skriva mer om den. Den förtjänar inte det.

 

PS: Jo, de har hört av sig och de har det bra. Set är tydligen en charmör. (KAN INTE läsa eller skriva det ordet utan att tänka på Sune och samtidigt säga det på den dialekten som författarna har, ni vet?!). Jag hoppas att han inte fryser, för han fick bara sandaler med sig som skor samt ett par gummistövlar i båtstorlek. Jag får lite bilder varje kväll och det ser fint ut. Nästa år ska jag och Bellan också följa med.


Kommentarer:
Postat av: Marika

Verkligen superfin kopp!!!

2011-07-01 @ 23:51:12
Postat av: Ebba

Koppar (tekoppar i mitt fall) ÄR viktigt. De liksom gör kaffestunden! Den där var jättejättefin. Självklart var du värd den :)

Postat av: kari

Charmör (jag säger det också på Sunevis vanligtvis), ja, det har vi väl vetat hela tiden att han är och kommer att förbli.

2011-07-02 @ 18:55:17
Postat av: Astrid

Häftig sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-10 @ 23:58:44
URL: http://gravidforsakring.net

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits