sommar?

Alltså kan det föriJÄVELEN sluta regna nån gång?! Malmö regnar bort. Stockholmarna har haft ungefär två regniga dagar på hela sommaren? Och Malmö, alla dagar utom två?? JAG BLIR TOKIG.

 

Så. Nu har Erik två semesterveckor kvar. Måtte det vara sommar åtminstone en av dem. Vill bada några gånger öht denna sommar tack. Igår var vi på 80-årskalas på Claryhill. Mycket trevligt, utom att vi fick vara inne då det regnade. Idag skulle vi på loppis men den regnade bort. Men skit i det, nu är det blå himmel. På natten. Veckan som kommer bjuder BVC-besök, laga bil, resa till Danmark samt återförande av katterna hit. De har varit på kollo några veckor nämligen. Barnen sover och vi ska glo på film, men först ska jag rätta lotten hela familjen Svahn varit med på nästan. Två veckor hade vi den och första veckan vann vi 21 kr. Håll tummarna för Jokern!


Kommentarer:
Postat av: Bea

DMI säger att det ska vara oregn och varmt imorgon, så då säger vi väl så!

Postat av: Malin (eriks syrra)

Jag håller med om att det har regnat sinnesjukt mycket. Fast just nu är det ju riktigt sommarvarmt i Malmö. Om ni åker till stranden i morgon kanske jag kan hänga med? Annars kan jag tänka mig att låna Set så jag kan spana in mina gamla span i Malmös lekparker. Bonus att få va med skithärliga Set såklart;)

2011-07-31 @ 22:59:45
Postat av: erika

Malin, det blir nåt i den stilen. Erik och Set kommer ut till P o S för att meka bil och leka. Då kan du hänga med honom! Jag och Bellan kommer senare, ska till BVC och sånt först.

2011-08-01 @ 00:46:15
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits