Om regn och vagn

 

Dösvettigt hela dagen och vi bjöds över till familjen Rosenberg/Ekström på grillkväll. Molnen drog in och lagom tills vi skulle gå hem började regnet falla. Och SOM det föll. Det öste som aldrig förr. Ingen åska idag verkar det som.

 

Detta är veckan då Set börjar med 15-timmarsveckor på dagis. Nu blir det till att hitta på aktiviteter. Och fixa vagn. Vi har fortfarande sittvagnen till Set. Bella har åkt vagn ca tre gånger i sitt liv. Sjalen gör sitt jobb och jösses sicken fin huvudform ungen har då hon sällan eller aldrig ligger ner på rygg. Utom på natten dårå. Nu är det dock väldigt varmt. Både hon och jag är blöta av svett efter bara nån kvart i selen. Jag tänker: ståplatta. Vill inte betala fem hundra för den men vill ha en av Briomärket. Ser du nån så säg till.

 

PS: Dagens hiss - funkar!


Kommentarer:
Postat av: Bea

Varför just Brio?

Postat av: erika

du känner väl mig, snyggast helt enkelt! Plus att den verkar skramla minst. Men det är nog i min hjärna.

2011-06-07 @ 22:34:31
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Bea

Aha. Tänkte att det kanske var ngt smart praktiskt med den eller så, meeeen. Alltså inte då. :)

2011-06-07 @ 22:40:13
URL: http://beaware.blogg.se/
Postat av: erika

tja, vissa är väl mer kompatibla med vagnen man har än andra. Vet inte vilken som är bäst för vår men jag vet att brio brukar funka till de flesta.

2011-06-07 @ 23:10:37
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Bea

Ok, hör av mig om jag mot förmodan skulle komma över ngn.

2011-06-08 @ 09:24:17
URL: http://beaware.blogg.se/
Postat av: kari

Om man letar efter ståplatta på tradera kan det vara värt att söka även på ståbräda, åkbräda eller åkplatta. Iofs missade jag den budgivningen för jag loggade in för sent, men det var en som hade lagt in under något av de andra namnen, och där var summan betydligt lägre.

2011-06-08 @ 12:01:40
Postat av: Erika

Jag kollade där igår men jag tycker de blir satandyra direkt ändå. Ska hålla ögonen öppna (nähä?) och nog ta en tur till emmaus och myrorna idag med.

2011-06-08 @ 12:23:31
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits