Oxie

Jaha nähä hörrni, bilen är ju trasig. Nu var det dock som så att bilreparationsboken bara fanns på Oxie bibliotek så vi fick helt enkelt åka dit för att få tag i den. Att vi sedan kom en halvtimme efter att biblan hade stängt, ja det är sånt som händer. Vi köpte kvällsmat istället och åkte upp till Tycho Brahe-observatoriet för att käka. Där var vackert så det förslog.

 

Och barnen var glada.

 

Nä, ingen kostcirkelmåltid ikväll. Men vafan. Det är nästan sommarlov. Och igår åt vi kassler med kokt potatis!!

 

Har förresten aldrig fattat folk som bär omkring på ungarna i bilstolen. Nu fattar jag. Sketasmidigt att ha dem sittandes där istället för i famnen när man ska käka jö!

 

 

Familjebild!

 

En sommarkänsla till: Möllanmelon

 

Set hälsar att han önskar sig en sån här i tvåårspresent. Vi säger: HAHAHAHA glöm det.


Kommentarer:
Postat av: Bea

Amen jamen, det har jag ju sagt hela tiden: ta bilstolen! (Så länge de inte börjar bli tunga, kidsen, för då blir det sketajobbigt att bära.) Du, den där saken Set önskar sig är helt i klass med Johns blingblingbil! :D

Postat av: Helena

Hmmm, kassler och potatis enligt tallriksmodellen eller vad ville du säga? Grönsaker ingår inte när det gäller barn ellöööö? Ja det såg ju härligt ut iaf, biblioteksutflykt är mycket bättre än shoppingutflykt har jag lärt mig i mina dar också!

2011-06-22 @ 10:23:45
Postat av: Erika

I kasslern ingick sallad, såklart! Dvs vi fick det hos svärisarna, haha.

2011-06-22 @ 10:51:20
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits