6 dagar kvar

Set a.k.a tändsticksarmen

 

Varmaste dagen på året och vi var ute i ungefär två timmar totalt. Skam. Men, vi var tvungna att bada på morgonen. Sunkigheten var ett faktum. Och så råkade Set somna inomhus på eftermiddagen, och då var vi fast här inne resten av dagen. Däremellan var vi iallafall ute och grävde i sandlådan i Enskifteshagen. Och så kilade vi inom BVC Lunden för att lämna in vårdvalslappar. Ajöss Familjens hus. De blev helt glada på Lunden, de har tydligen brist på barn. Förr bestämdes det geografiskt vart man skulle gå men nu i vårt FRIA blåa alliansland ska man ju välja allt själv. Det betyder att ingen fattar vad man har att välja på så alla stannar på Familjens hus, där man går till MVC, trots att det är så fullt att de går på knäna och man får olika sköterskor varje gång. Åh vad jag längtar efter den dagen då Moderaterna förlorar makten över oss. Lunden verkar för övrigt som ett superställe. Dagens tips för alla med små barn.

 

Jag har börjat fundera över det där med vagn igen. När man är 1,5 år är man nog faktiskt lite för liten för att gå själv hela tiden. Jag kommer dessutom vilja vara ute och gå när ungarna sover nu när värmen kommer. Det får nog bli en syskonvagn ändå. Den vi vill ha är en Emmaljunga twin cross men ingen verkar vilja sälja sådana i begagnat skick. Nya kostar typ 5000. Det är våra bilbesparingar. Så om någon får nys på en sådan vagn, säg till! Eller, skit i att ge nyfödingen gulliga bodysar och kramdjur, ge oss ett bidrag till vagn! Hehe, är detta anledningen till att man ska döpa sina barn kanske? Det kommer alltså inte att hända. Nå. Det löser sig nog på något vis. Vi avvaktar och ser hur det blir när ungen är född.

 

Kollade på Whip it ikväll. Eller, den var rätt kass så jag Ipaddade mest. Dessutom tål jag inte Ellen Page nå värst. Så det blir en tvåa. Ingen hit. Nu är det läggedags och imorgon kommer Henny och Kari. Då kanske Set kan sjunga sin favoritsång, den där "dripp dropp dripp dropp vad är det som faller på vårat paraply". Han låter ur-gullig när han håller ett ihopfällt parra över huvudet och sjunger: Ba-ba-ba-TENN!


Kommentarer:
Postat av: Martina

Den enda braiga i Whip It heter Juliette Lewis

Postat av: Erika

Håller med. Jag älskar henne!

2011-03-23 @ 13:30:48
URL: http://erikapik.blogg.se/
Postat av: Ebba

Vad bra att Lunden verkar så bra! Hoppas ni hittar en bra, begagnad syskonvagn också. Det är roligt att följa er vardag och du skriver så bra :) Set är urgullig. Håller tummarna för en enkel förlossning!

2011-03-23 @ 17:40:19
URL: http://www.ebbalovisa.se
Postat av: Lilian

Lunden är kalas! Vi har gått där från start eftersom neonatal skickade våra papper dit. Annars hade inte vi heller vetat att stället fanns och hamnat på familjens hus. Som sagt allt är moderaternas fel och då menar jag allt, inte bara vårdvalet. Folk vill inte ha valfrihet, det är en myt ;)

2011-03-23 @ 20:01:33
Postat av: Josefin

Hej Erika! Vi har en blå begagnad Emmaljunga som var toppen för oss, Valentin var ochså drygt 1,5 år när Manuel föddes och det var rätt skönt för honom att åka ibland, ni får gärna köpa den för en billig peng, det är regnskydd och sånhäringa mjuklift till bebisen om ni cill ha och så kan man välja om de ska åka fram eller baklänges. Ja, du hör ju rena lyxen. Ett vrålåk. Lycka till med utkrystningen av nr 2, Set är jättefin och inte alls för smal! Min ena är också tändsticksbarn...bättre så än oformliga amöbaklumpar...Bea har mitt nummer, ringså berättar jag mer om vagnen! Kram Josefin

2011-03-23 @ 20:08:59
Postat av: Erika

Josefin det låter perfa!! Ringer sen!

2011-03-24 @ 15:13:35
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits