v 40!



Sista veckan nu! Nedräkningen kan börja! Tick Tack Snick Snack. Eller dröjer det en månad till. Idag var det dags att ta körkortsbild. Tog med mig Martina och gick till Korthuset på Södra Förstadsgatan. Det var en upplevelse. Det VAR alltså Jolanta som skulle ta bilden. Jag fick sitta på en skruttig skrivbordsstol i ett hörn och så fotade hon med en kamera så gammal att den gick på ouppladdningsbara batterier. Full blixt och lite snett, och så blev det blänk i glasögonen. Efter tio bilder undrade hon om jag verkligen behövde ha dem på mig. Eeeh, jag har inte glasögon utan styrka alltså liksom. Första bilden utan blänk tyckte hon var perfekt så då blev det den. Tack och hej, 99 pix. Martina dog lite av skratt men det gjorde jag när hon skulle ta sin bild en annan gång också så det jämnade ut sig. Det roligaste var nog när hon frågade om det var jag eller Set som skulle fotograferas, efter att jag sagt att jag ville ta en körkortsbild.

Så går det till på Möllevången.

Det där jag skrev om igår blev det inget med. Kanske om några dagar. Just you wait and see. Köpte dock en ny ljusslinga till köket då den gamla gått sönder. Orkar inte fota den just nu, den får hamna här imorgon. Hej då.

Kommentarer:
Postat av: mirijam

Haha "eller så tar det en månad till" jävlars vad roligt om det gjorde det. eller, nej förresten, DET HÄR ÄR SÅ SPÄNNANDE!

Postat av: Bea

På tal om att dö lite av skratt: mittenbilden, den håller än idag. Kan nog vara en av de roligaste bilderna på Set nånsin!



http://erikapik.blogg.se/2010/april/om-stressen.html

2011-03-22 @ 22:09:00
URL: http://beaware.blogg.se/
Postat av: Erika

Hahaha, fast annars är ju denna en klassiker: http://erikapik.blogg.se/2009/july/your-daily-set.html

2011-03-22 @ 22:33:57
URL: http://erikapik.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits