...inte

Bekväm stol..

 

I fredags packade jag ner mina två barn och tog bilen till Edenryd. Bella skrek och skrek så jag fick ta en paus i Gårdstånga för att tanka både bilen och henne. Sen gick färden fint. Kari och Henny anslöt efter en stund och sen var det fullt sprall på Set och Henny för resten av helgen. Och på Kari för den delen. Jag tackar så ödmjukast för att Set har blivit bra omhändertagen av sin äldsta moster. Och föräldrarna för den delen. Bella har krävt min uppmärksamhet ungefär 95% av tiden och jag hade då icke kunnat underhålla honom tillräckligt dessa dagar själv. Vad jag inte tackar Kari för är att bilen var stendöd idag när vi skulle köra hem. Först trodde jag att det var Erik som hade lagat den kasst, men sen kom jag på att Kari tog ut vagnen i lördags ur bagageluckan men stängde luckan bara lite halvt. Den är lite dålig på att stänga sig. Sen har lamporna kört slut på batteriet under ett dygn. Idag när jag skulle ta ut Sets grävskopor märkte jag nämligen att dörren var ostängd. Så där kom förklaringen till den stendöda bilen. Om denna text är ett enda stort virrvarr beror det på att jag sovit ungefär tre minuter sammanhängande sömn under hela helgen. Så känns det iallafall. Set har vaknat halv sex och inte kunnat somna om. Jag är HELT slut. Men det var en riktigt fin helg.

 

Varmt hav..

 

Idag badade de stora barnen. Det var svinkallt i vattnet och inte helt varmt i luften heller men om det brydde de sig föga. Härliga barn. Idag åkte vi hem (efter att ha fått igång bilen med startkablar) via Simrishamn där vi hämtade upp Erik. Kom hem halv elva och insåg att hissen var trasig. Bar upp sovande barn och packning fem våningar. Sen fick Erik springa ner igen och parkera bilen. När han kom tillbaka hade "någon" slängt en glödande cigarett i trappen, och eftersom det egentligen bara finns ett alternativ till vem denna någon är publicerar jag här och nu bilden på grannen i hissen som straff. Mohaha. (Det är alltså han jag syftar på). Ok, märk väl att klockan var ett och allt var så sorgligt och komiskt på en gång så när Erik tog bilden genom kikhålet i dörren dog jag nästan av fniss. Såhär i efterhand är den kanske lagom rolig. Den är dubbel pga inzoomning:

 


Kommentarer:
Postat av: mamon

nå, allt har sin förklaring....även min snoriga NÄSA!!!!!!!

2011-05-16 @ 09:32:41
Postat av: kari

Ouups. Får väl försöka tänka på't tills nästa gång. I övrigt tackar jag för fint umgänge, det är en ära att få vara i närheten av en sån fin liten pöjk som Set, och hans lillasyster Bella!

2011-05-16 @ 19:24:27
Postat av: kari

Och ja, jag ser humorn i bilden!

2011-05-17 @ 10:50:45

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits