Far i hatten

Jag, Kristin och Jennie (med barn) träffades häromdan på Far i hatten där vi drack kaffe och snackade skit. Ebbe var också med men hamnade i en såkallad prekär situation och det blev därför inte av att han blev fotograferad. Han var dock väldigt söt i sin nöd-outfit, det var han.

 

Efter träffen gick jag hem för att hämta vagnen då det snart var dags att hämta Set på förskolan. Gissa om hissen var trasig. Rätt svar är ja. Jag gick då upp, hämtade vagnen och skumpade ner den fem våningar med en hand. Den andra handen var jag tvungen att hålla Bella med. Sen gick det bra, vi hämtade Set och gick en sväng för att vänta på att hissen skulle bli lagad. Det blev den inte förrän idag. Set fick gå upp för trapporna men var så slut efter en lång dag på förskolan att han inte orkade. Dessutom mötte vi den gigantiska hunden som bor på trean och Set blev lite rädd. Jag fick då bära två barn plus packning några våningar upp. Funderar lite på att betala en tusenlapp mindre i hyra varje månad tills de fixar hissen på riktigt. Denna vecka har den varit trasig tre gånger. Så ska det inte vara. Nå, vad jag skulle komma till var att jag har en sån FRUKTANSVÄRD träningsvärk i min högerarm idag efter vagnpersen. Den känns liksom nästan inflammerad. Jag vet inte, säger det något om hur längesedan det var jag tränade? Eller väljer vi att skylla även detta på hyresvärden? Det gör vi va? Bra.

 

Nu är familjen Jazzeman här och imorgon åker vi till Falsterbo och firar en småkusin som fyller femton. Tjarå.


Kommentarer:
Postat av: Malin (eriks syrra)

Skicka en död kanariefågel i ett brev till fastighetsägaren/vicevärden. Så kanske de fattar. Annars är det bara hästhuvud i sängen som gäller.

2011-05-22 @ 11:10:49
Postat av: Clary

Jag håller med Malin.Här duger inte silkesvantarna. Erik, du som har läst Gudfadern några gånger vet väl vad nästa steg blir. Tippa innehållet i en sopbil framför ägarens ingång...eller det kanske är för milt?

Postat av: kari

Eller ni kanske ska tipsa sydsvenskan om Möllevångens värsta hyresvärd?!?

2011-05-22 @ 20:00:49

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits