Mors (dvs min) dag

Idag fick jag och denna pinglan sovmorgon. (Vissa tog det där med sovmorgon lite bokstavligare än andra och sov och sov och sov tills klockan var fem på kvälla. Då behagade hon vara vaken nån timma innan hon somnade för natten. Obs jag väckte henne för att mata ibland så hon inte skulle tyna bort).

 

Som ni kanske minns firade jag Eriks namnsdag ENDAST för att få bli firad på mors dag. Och rätt var det var väcktes jag av Erik och Set som hade gått två rundor till affären (första gången var det stängt eftersom de var ute för tidigt) och handlat frukost. Jag fick (välbrända) baguetter och kaffe och ko-ost. Och denna:

 

 

En mors dag-trissa (det KAN vara så att jag pekade på den igår och gjorde väldigt klart för fadern i familjen att en sån önskar jag mig på mors dag) med tillhörande bilder på tjejiga grejer som smink och rosa smycken och sånt som visar att lotten minsann inte var till fars dag. Jag undrar vad som hade varit på bilderna då. Kanske en verktygslåda. Nå. Vinst på 25 pix var det och efter att Erik varit ute på mopedtur med Per i hans mopedgäng (som för övrigt heter Hell Sejtans Moped Mörders) gick vi till Pilisen och käkade lunch samt tog en ny lott. Jag skulle vara en god pedagog och visa Set hur kul det var att mata fåglar men på två röda sekunder hade vi hela gåsklientelet på oss med gåspappor väsandes på hotfullt gås-språk. Kaos. När brödet var slut drog de och det gjorde vi med. Gick hem och tvångsmatade Bellan. Nu ska jag försöka reda lite i min kofta som nån katt, Billy tror jag, har bitit hål i. På framsidan! Gah. Här är några gäss. Hejdå. PS: det var nit på lotten.

 


Kommentarer:
Postat av: mirijam

Grattis i efterskott! ps: gäss är ekliga.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits