Pussel och strumporMinns ni detta? Set var så usel på att pussla att man fick skämmas och nästan skicka honom på internat. Nu jävlar! Nu är han pusselkungen. Det började med att jag tog hem en pussel-app till paddan, sen gick han över till fysiska knopp-pussel och idag lade han dessa alldeles själv. Det är fyra djur, fyra bitar på varje. Det är inte utan att man blir imponerad. Fast vad vet jag. Barn i hans ålder kanske brukar kunna pussla helt bra, jag har ingen aning.

Det roligaste med bilden är dock varken pusslet eller hans fjantiga lilla lugg utan hans strumpa. När jag kom till dagis idag och skulle sätta på honom skor såg jag att Erik hade gjort en riktig pappaklassiker. Ni vet, ibland hör man historier om hur det går när papporna ska klä sina barn och "hohoho de kan ju inte matcha de där karlarna" och hej och hå. Föga anade jag att Erik skulle gå i fällan men det var just vad han gjorde. Set hade nämligen gått runt med Bellas strumpor hela dagen. Fatta vilka små fötter hon har och fatta vilka gigantiche fötter han har. Det såg RIKTIGT obekvämt ut. Dagens aktivitet blev att gå till klädaffären och skaffa strumpor då han äger ca fyra par varav ett ligger som reservkläd på dagis. Nu har han många.

Nu ska jag söva Bellan och sen börja på ärmarna på tröjan. Det går framåt!

Kommentarer:
Postat av: mo

hahahahhaaaa, det kommer att bli en klassiker som kommer att talas om länge, så som den när morfaren klädde äldsta mostern i trosor, i tron att det var kortbyxor, när de skulle komma och hälsa på nästäldsta mostern och mej på BB

2011-05-25 @ 13:29:10
Postat av: Helena

Alla riktiga hantverksbloggare lägger faktiskt upp bilder efterhand! Bild tack!

2011-05-26 @ 18:26:28

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits