BVC


Idag var vi på första BVC-besöket i Familjens hus. I väntrummet vägde och mätte vi föräldrar oss och där kom dagens skandal. Tydligen är jag bara 158 cm lång och inte alls 158,5 som jag alltid hävdat. Jaha, då var man alltså en plutt. Erik var 190 cm lång och när barnmorskan slog ihop och räknade ut hur lång Set kommer att bli landade strecket på 185 cm. Jaha, då var man alltså ännu mer en plutt. Sången om Ludde stämmer extra bra: här kommer LILLA mamma håhå jaja.

Nå, vi fick massor av information och broschyrer och nog kände vi oss som två töntiga vrål-politiskt korrekta päron när vi satt där och intygade att vi inte rökte eller tänkte dricka nå värst mycket vin under amning, använder tygblöjor, sjalar ungen dit och dessutom har på pojken lila flick-kläder!! Höhöhö. Sen vägde hon Set och faktiskt kallade hon honom för dunderklump.
Vad var det jag sa?! Han väger idag, på sin tionde levnadsdag, 3940 g. Dvs, han har gått upp ett halvt kg på sex dagar. Dvs ja, han är en dunderklump. Men en ganska söt sådan.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits